NVM verhuur met kwaliteitsgarantie

Amsterdamexpats is aangesloten bij de volgende organisaties:

NVM

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. De NVM Vereniging heeft inmiddels ruim 4000 leden.

MVA

De Makelaarsvereniging Amsterdam is de beroepsorganisatie van makelaars in de regio Groot Amsterdam. Ruim 420 makelaars, werkzaam in Amsterdam, Abcoude, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Landsmeer, Uithoorn, de Zaanstreek en Zwanenburg, zijn bij hun aangesloten.

VastgoedCert

VastgoedCert is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Bij VastgoedCert zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in het een certificatieschema.

Uw privacy

Naast een kwaliteitsgarantie via bovenstaande organisaties, staan wij ook voor uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.