Als expat een woning huren

Wij zijn een makelaarskantoor met jarenlange ervaring in het bemiddelen bij huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen. Wij zijn dè specialist bij het vinden van een geschikte woning voor werknemers die voor tijdelijke uitzending in Nederland verblijven. Onze missie is niet om de grootste te zijn, maar wel één van de betere. Met deze doelstelling hebben wij al jaren een continue groei doorgemaakt.

Onze dienstverlening

U kunt rekenen op deskundig advies en actieve begeleiding wanneer u ons inschakelt bij de bemiddeling van huurwoningen. Wij houden rekening met uw specifieke woonwensen en uw financiële mogelijkheden en behartigen uw belangen bij het zoeken naar een tijdelijk thuis. Wij hebben de marktkennis en beschikken over de juiste middelen om op de meest verantwoorde wijze een geschikte woning voor u te vinden. Uiteraard onderhandelen wij bij zowel huur als verhuur, om voor u het allerbeste resultaat te behalen.

Onze eigenaren zijn voornamelijk particulieren. De huur condities worden voornamelijk bepaald door de eigenaren in overleg met ons kantoor en zijn conform de markt condities.

Wij handhaven een database met woningen voor de expat gemeenschap. Deze database is toegankelijk via het internet en u kunt altijd inschrijven voor onze mailinglijst. Onze database wordt dagelijks geüpdate.

Naar aanleiding van de voorkeuren van de cliënt kunnen onze medewerkers een lijst maken van passende woningen in ons bestand. Zij maken dan een afspraak met de cliënt om de woningen te bezichtigen met één van onze adviseurs.

Wij zorgen voor een gekwalificeerde vertaling in het Engels van de huuroverkomst ofwel de  “Tenancy Agreement” en de Algemene Voorwaarden, de "General Conditions"; informatie over het gebruik van de voorzieningen in de woning en een beschrijving voor de in- en uitchecken van de woning.

Wij zijn de oplossing voor uw zoektocht naar een ideale tijdelijke woning in Nederland. Onze portfolio bevat een grote verscheidenheid aan te huren woningen: eensgezinswoningen, villa’s, appartementen, maisonettes en studio’s zowel gemeubileerd als halfgemeubileerd. De meeste huizen vind u in en rondom Amsterdam en Amstelveen. Voor ons is het altijd weer een uitdaging om een advies op maat uit te brengen en u te leiden naar uw droomhuis.

Waarom Amsterdam Expats?

Ons succes danken wij vooral aan onze enthousiaste en bekwame medewerkers. Zij zijn geselecteerd vanwege hun oprechtheid, intelligentie en hun vermogen om onze cliënten aan te voelen. Zij zijn ook goed op de hoogte wat verhuizen naar de andere kant van de wereld betekent en zij kunnen overgeplaatste families dan ook alle steun bieden die zij nodig hebben bij het aanpassen aan hun nieuwe woning en omgeving. Hiernaast kunnen zij u natuurlijk ook alles vertellen over het leven in Nederland.  

Onze organisatie is totaal toegewijd aan de service aan onze cliënten. Ons servicepakket is dusdanig samengesteld, dat wij onze cliënten alle mogelijke hulp bieden bij het vinden van een geschikte woning.