Huurwoningen expats Amsterdam

Huurwoningen voor expats vindt u via Amsterdamexpats. Wij zijn specialist in het vinden van een geschikte expat woning in Amsterdam en Amstelveen.

Expat huur Amsterdam

Amsterdamexpats biedt verscheidene typen expat huizen aan. Van villa’s tot studio’s en van eengezinswoningen tot maisonnettes, wij bieden ieder type expat woning aan. Onze dienstverlening biedt meerdere voordelen:

Expat woning Amsterdam

Wij zijn een makelaarskantoor met jarenlange ervaring in het bemiddelen rondom expat huur in Amsterdam. Een expat woning huren is niet hetzelfde als een reguliere huurwoning. Onze expat huizen zijn vaak gestoffeerd en/of gemeubileerd. Amsterdamexpats helpt bij het zoeken naar geschikte huurwoningen voor expats in de regio Amsterdam. Ook in bijvoorbeeld Amstelveen, Aalsmeer, Diemen, Hoofddorp en Purmerend verhuren wij expat huizen.

Huurwoningen voor expats

De huiseigenaren van expat huizen zijn voornamelijk particulieren. Zij bepalen de huurcondities in overleg met ons. Uiteraard zijn de huurcondities conform de marktcondities. Wij houden bij het matchen van huurwoningen rekening met uw woonwensen en financiële mogelijkheden. Naar aanleiding van deze wensen en eisen maken wij voor u een lijst met passende expat huizen uit ons bestand. Amsterdamexpats gaat met u mee naar de bezichtiging van de expat woning in Amsterdam en omstreken. Daarnaast zorgen wij voor een goede Engelse vertaling van de huurovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over expat woningen in Amsterdam en omstreken.