Uw woning verhuren aan expats

Wij zijn een makelaarskantoor met jarenlange ervaring in het bemiddelen bij huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen. Wij zijn dé specialist bij het vinden van een geschikte woning voor werknemers die voor tijdelijke uitzending in Nederland verblijven.

De bedrijven die veelal personeel in Nederland stationeren en die vervolgens een woning in Nederland huren zijn bedrijven als expediteurs rondom Schiphol, internationale bedrijven in Amstelveen of Amsterdam. Met name in Amstelveen is een grote Japanse gemeenschap, wat ervoor zorgt dat veel Japanners in Amstelveen willen wonen.

Onze missie is niet om de grootste te zijn, maar wel één van de betere. Met deze doelstelling hebben wij al jaren een continue groei doorgemaakt.

Onze dienstverlening

U kunt uw woning gestoffeerd of gemeubileerd verhuren via ons.

Gestoffeerd wil zeggen dat de woning is voorzien van vloerbedekking (tapijt, parket, laminaat, etc.), gordijnen, verlichting, keuken apparatuur, wasmachine en wasdroger.

Gemeubileerd wil zeggen dat de woning compleet is ingericht met meubilering, keukeninrichting, serviesgoed en linnengoed.

Voor huiseigenaren die niet in de gelegenheid zijn om hulp te bieden aan hun huurders, verzorgen wij de service van het beheer.

Voor verdere toelichting over onze dienstverlening kunt u, uiteraard vrijblijvend, een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Waarom Amsterdam Expats?

Ons succes danken wij vooral aan onze enthousiaste en bekwame medewerkers. Zij zijn geselecteerd vanwege hun oprechtheid, intelligentie en hun vermogen om onze cliënten aan te voelen. Zij zijn ook goed op de hoogte wat expats die verhuizen naar Nederland betekent en wat zij verlangen wat betreft hun nieuwe woning.

Onze organisatie is totaal toegewijd aan de service aan onze cliënten. Ons servicepakket is dusdanig samengesteld, dat wij onze cliënten alle mogelijke hulp bieden bij het verhuren van een woning aan expats.